Murto ei ole ainoa vaara, joka kaukana sijaitsevaa mökkiä piinaa.

Kun et halua kutsumattomia vieraita mökillesi ja haluat suojella omaisuuttasi myös pitkienkin matkojen päästä, älykäs hälytysjärjestelmä toimii sekä murtohälyttimenä että mökkisi teknisenä talonmiehenä. Kun siis haluat saada tiedon, mitä vapaa-ajan asunnolla tapahtuu kun et itse ole paikalla, hanki Murtomiesten monipuolinen ja älykäs hälytysjärjestelmä mökille!

Pidä perheesi ja omaisuutesi turvassa – murroilta sekä teknisiltä ongelmilta

Kattava ja älykäs hälytysjärjestelmä suojelee sekä tarkkailee väsymättä mökin, huvilan tai kodin ympäristöä vuorokauden ympäri. Murtomiesten tarjoama järjestelmä ei kuitenkaan ole ainoastaan murtohälytin, vaan sen avulla mökille voidaan rakentaa tarpeiden mukainen ja kokonaisvaltainen hälytys – ja turvajärjestelmä. Järjestelmään voidaan yhdistää useita eri ilmaisimia, jotka hälyttävät esimerkiksi havaitsemistaan muutoksista lämpötilassa tai jätekaivon pintavedessä.

Järjestelmä voi hälyttää esimerkiksi..

  • tuntemattomasta tunkeilijasta tai mökkimurrosta.
  • lämpötilan yhtäkkisestä tippumisesta esimerkiksi sähkökatkon vuoksi.
  • vesivahingosta tai putken rikkoutumisesta.
  • muista hälytysjärjestelmään kytketyistä kiinteistöhälytyksistä, kuten
  • palovaroittimen hälytyksestä tai maalämpöpumpun viasta.

Toimintavarma hälytys- ja turvajärjestelmä toimii siis mökin murtohälyttimenä sekä teknisenä talonmiehenä. Sen avulla kun voidaan valvoa etänä kaikkia kiinteistöteknisiä sekä mahdollisia älykodin laitteistoon liittyviä hälytyksiä ja luvattomia käyntejä.

Kysy lisätietoa

Valvontakamera mökille? Näe mitä mökkirannassa tapahtuu!

Mökin murtohälytin ottaa myös kuvia mahdollisen hälytyksen lauettua. Näin ollen tontille tunkeutujat voidaan saada kiinni verekseltään ja taltioida kameran ottamat kuvat suoraan vaikkapa kännykkään. Lisäksi meiltä saat tarvittaessa tilattua valvontakameroita, joiden avulla voidaan tarkastella tiluksia esimerkiksi mobiililaitteelta reaaliaikaisena live-kuvana.

Murto ei kuitenkaan ole ainoa vaara, joka kaukana sijaitsevalla mökillä luuraa. Vahinkoa kun voi saada aikaan jo vesiputken rikkoituminen tai tulipalon syttyminen. Onneksi kuitenkin mökin suojaaminen tunkeilijoilta, yhdessä talotekniikasta huolehtimisen kanssa, on tänä päivänä erittäin helppoa myös etänä älykkään hälytysjärjestelmän avulla!

Oman hälytys- ja turvajärjestelmän avulla nukut yösi paremmin

Pidä siis sinäkin perheesi ja omaisuutesi turvassa ottamalla Murtomiehiin yhteyttä! Suunnittelemme sinulle aina tarpeidesi mukaisen hälytys- ja turvajärjestelmän, jonka avulla voit nukkua yösi paremmin. Muista kysyä tarvittaessa myös aluekohtaisia lisäpalveluita.

Tilaa omasi