Tilojasi 24/7 valvova hälytinjärjestelmä voidaan kytkeä hälyttämään valikoiduille henkilöille tai vartiointiliikkeelle. Hälytyksen ohjaus voidaan toteuttaa hälytyksen mukaan, jolloin esimerkiksi ilmoitus vesivahingosta ei tee ilmoitusta vartiointiliikkeelle, jolloin et joudu turhaan maksaa tarkastusmaksua.

DSC:n valmistama hälytin- ja valvontajärjestelmä on luotettava valinta turvaamaan kotia tai yritystä mahdolliselta rikokselta tai vahingolta. Perinteisen hälytinjärjestelmän lisäksi voimme toteuttaa kiinteistöösi myös kameravalvonnan sekä useita erilaisia antureita valvomaan mm. tilojen kosteutta tai muita ominaisuuksia.

Hankinnan jälkeen valvontajärjestelmä on sinun omaisuuttasi, eikä siihen liity mitään kuukausiveloituksia. Halutessasi voit kuitenkin parantaa turvaa valvonta- ja lisäturvapalveluilla. Kuten alla olevia yleisesti käytössä olevia lisäturvapalveluita.

 • Autopartio- ja vartiointipalvelu
  Voit ottaa vartiointipalvelun haluamaltasi vartiointiliikkeeltä.
 • Selko-tekstiviestipalvelu
  Selko-pavelu kertoo sinulle selkeästi suomeksi minkä takia tiloissasi hälyttää.
 • Tiirikka -kauko-ohjauspalvelu
  Tiirikka mahdollistaa hälyttimen etähallinnan turvallisesti ja luotettavasti
 • Huolto- ja ylläpitopalvelu
  Määräaikaishuollot, akun vaihto ja valvonnan tarkistaminen.

Tarjoamme valvonta- ja turvapalveluita myös taloyhtiöille yhteistyössä Rundelin kiinteistöpalveluiden kanssa. Lue lisää Taloyhtiöiden turvapalvelut sivulta.