Murtomiehet turvaa yrityksesi ilkivallalta ja murroilta. Meiltä saat maailman testatuimman DSC-murtohälytinjärjestelmän, jolla suojaat yrityksesi omaisuuden tehokkaasti. DSC-murtohälytinjärjestelmä on laajentuva eli voit hankkia siihen helposti jälkikäteen lisää ominaisuuksia. Murtomiesten hälytysjärjestelmään voit liittää lisäksi mm. kiinteistön palo-, savu- ja kosteushälyttimiä. Hälytysjärjestelmä on ohjelmoitavissa täysin asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Murtohälytysjärjestelmän lisäksi saat meiltä myös kameravalvonnan

Teemme mielellämme yrityksellesi ilmaisen arviokäynnin, jossa ammattilainen kartoittaa ja tekee riskiarvion. Tämän pohjalta suunnittelemme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan kokonaisuuden. Murtomiesten tarjoama hälytysjärjestelmä on asennuksen jälkeen sinun omasi eikä siihen liity kuukausiveloituksia. Tarvittaessa voit siis kilpailuttaa vartiointipalvelut erikseen. Halutessasi helposti kattavan kokonaispaketin meiltä saat kaiken saman katon alta, aina vartiointipalveluista kiinteistön turvapalveluihin.

Yrityksen murtohälytin on parasta riskienhallintaa

Mikä tahansa yritys voi olla rikollisen toimen kohteena. Olipa yrityksesi siis iso tai pieni, on kattava hälytinjärjestelmä yritystoimintasi paras suoja. Tehokkaalla hälytysjärjestelmällä ehkäistään ilkivaltaa sekä murtoja. Hälytysjärjestelmän tueksi asennettu kameravalvonta auttaa sitten, mikäli murto tai muu ilkivalta on jo päässyt tapahtumaan eikä rötöstelijä ole jäänyt kiinni verekseltään.

Meidän kauttamme saat vartioinnin, jonka hoidamme alueellisen yhteistyökumppanimme avulla. Vartiointipalvelumme avulla varmistat, että hälytyksen tullessa paikan päälle menee koulutettu ja perehdytetty turvallisuusalan ammattilainen. Vartiointipalvelussa ei kannata nuukailla. Ainoastaan ammattitaitoinen vartija on paras henkilö kohtaamaan rötöstelijän. Näin vältyt ottamasta turhia riskejä itsesi tai henkilökuntasi kanssa eivätkä vastuukysymyksetkään paina hartioilla. Muista myös, että vakuutusyhtiöt tarjoavat monesti alennuksia vakuutusmaksuihin, mikäli yrityksen murtohälytysjärjestelmä on toiminnassa ja hyvin huollettu. Meiltä saat tietenkin myös hälytysjärjestelmän huolenpitopalvelut.

Murtomiehiltä saat aina henkilökohtaista palvelua sekä räätälöidyt laitteisto- ja palvelupaketit. Pystymme räätälöimään isotkin kokonaisuudet jokaisen palvelutarpeen mukaisesti. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä. Turvataan yhdessä yrityksesi toiminta!